как започна всичко

Нашата история

Мам Тойс За нас

Подхранване на младите умове чрез игриво учене

Добре дошъл в Mam Toys, където въображението лети и ученето на новости няма край! В Мам Тойс сме се посветили на изработването на изящни дървени играчки, които не само пораждат безкрайни часове въображаема игра, но и допринасят за цялостното развитие на децата.

Нашето пътуване в света на играта започна с една идея и огромното желание да осигурим на собственото си дете безопасен начин за изразходване на безграничната му енергия.

Като родители ние разбираме значението на благоприятната среда, която насърчава изследването, креативността и растежа.

Това разбиране ни накара да създадем гама от изключителни дървени детски играчки, които безпроблемно съчетават забавлението с образованието.

Страст, разпалена от родителството

Всяка иновация има своите корени дълбоко в сърцето. Нашата история започна с едно буйно и растящо дете, което току що бе проходило. Дете, което жадуваше за възможност да изразходва детската си енергия в сигурните граници на нашия дом.

В основата на нашето вдъхновение бе крещящата нужда от сгъваема, компактна катерушка, която да се побере в малкия ни дом. Не успявахме да намерим нищо подходящо на пазара, за това си го създадохме😀 Така се роди първия сгъваем Пиклер триъгълник от първокласен брезов шперплат в България, вплитайки заедно чара на естественото дърво, здравината на изработката и мечтите за семейство, създаващо спомени.

Заредени с любов и малко родителска изобретателност, ние създадохме безопасна катерушка, за да се катери, изследва и играе до насита – всичко това изработено от ръцете на техния отдаден баща. След като видяхме искрицата радост в очите на Матео, вече беше прекалено късно да спрем 🙂 

Пиклер триъгълник на Мам Тойс

Това, че пространството у дома бе малко ни подтикна да създадем компактна катерушка, която не бе виждана до момента на българския пазар. Така се роди сгъваемия Пиклер триъгълик на Mam Toys, по оригинален дизайн на Д-р Еми Пиклер.  Този ключов момент беше раждането на Mam Toys – мечта, изтъкана от родителската любов и желанието да се създаде нещо различно от всичко виждано на пазара до момента.

НАШАТА МИСИЯ

Вярваме, че децата заслужават най-доброто.

Ето защо създаваме детски играчки, които са: функционални, безопасни и естетически приятни.

Мам Тойс За нас

Майсторство: където артистичността среща ученето

В Mam Toys ценим дълбоко вечната красота и присъщите качества на естественото дърво. Нашите играчки са прецизно ръчно изработени от квалифицирани занаятчии, които споделят страстта ни към качество и съвършенство.

Внимателно използваме присъщата топлина и чар на дървото за производството на играчки, които са не само визуално привлекателни, но и достатъчно издръжливи, за да издържат изпитанието на времето. Всяка играчка е внимателно проектирана да ангажира младите умове, вдъхновявайки когнитивното, двигателното и социалното развитие.

Всяка играчка е ръчно шлайфана до безкрай за постигане на обли ръбове, които нежно да докосват кожата на твоето дете. Като родители, ние поставяме най-високите стандарти за безопасност и естетика, като гарантираме, че всяко творение, което носи марката Mam Toys, е доказателство за нашия непоколебима ангажираност към качеството.

Където ученето и играта се сливат в едно

Ние вярваме, че децата учат най-добре, когато естественото им любопитство е събудено чрез игра.

Ето защо нашите творения са нещо повече от играчки – те са портали към свят на открития.

Независимо дали става въпрос за Пиклер триъгълник, който стимулира грубата моторика, сгъваема арка, която насърчава креативността или магнитна библиотека, която подбужда любовта към книгите, всяко творение на Mam Toys е създадено с много любов и порив за стимулиране на детските умения.

Като насърчаваме въображението и интелектуалния растеж, ние се стремим да дадем възможност на децата да приемат ученето като вълнуващо пътуване, което продължава цял живот.

100% Ръчна изработка

Персонализирани продукти

Естествени материали

Мам Тойс За нас

Присъедини се към нас в едно изследователско пътешествие

Пътуването, което започна с безграничната енергия на едно дете, се превърна в мисия за овладяване на младите умове чрез обучение, базирано на игра.

Каним те да разгледаш нашата колекция от дървени играчки и да усетиш любовта, която ни подтиква да създаваме играчки, които вдъхновяват, образоват и завладяват.

Ние в Mam Toys не се занимаваме само с изработка на дървени играчки, осъзнаваме, че с нашите творения оформяме детския мироглед.

Благодарим ти, че си част от нашата история и очакваме с нетърпение да бъдем част от твоята!

 

С най-топли пожелания,
Евгени и Гая, Основатели на Mam Toys