Гаранция, сервиз и връщания

Гаранция и сервиз

Всички продукти с бранд Mam Toys са с гаранция от 1 година.
По време на гаранционния период, дефектните части ще бъдат заменени безплатно. Всички разходи за доставка се покриват от Потребителя.
Моля, имай предвид, че гаранцията е валидна само при условие, че артикулът е използван по предназначение и в съответствие с Условията за ползване.
Гаранцията покрива фабрични дефекти, липсващи елементи, повреда на дървото (сцепване, олющване, спукване, разлепяне). Гаранцията НЕ покрива козметични повреди като ожулване на боя.

Какво НЕ СЕ покрива от гаранцията?

  • Щети, причинени от падания или злополуки.
  • Компоненти, податливи на износване, напр. гуми за велосипеди.
  • Повреда, причинена от липса на подходяща или неподходяща поддръжка.
  • Промени, направени в оригиналната конструкция на велосипед или играчка.
  • Ако артикулите са закупени в магазините на нашите партньори, Потребителите могат да изберат да получат гаранционно обслужване или в магазина, или директно от нас.
  • Щети, причинени от неправилна употреба, например свободен стил, каскади и всяко друго прекомерно натоварване.

Връщане

Ако промениш решението си и не си 100% доволен след получаване на поръчания продукт, трябва да ни уведомиш в рамките на 14 дни от получаването му, като ни изпратиш имейл до hello@mamtoys.bg. Моля, напиши пълното си име, номера на поръчката и изброй артикулите, които искаш да върнеш. Ако срокът от 14 дни е изтекъл, връщането не може да бъде извършено и сумата няма да бъде възстановена. Продуктите трябва да бъдат изпратени обратно в рамките на 14 дни, след като получим твоята заявка за връщане.

Ние ще възстановим пълната сума на първоначално платената сума (100% от стойността на артикула), с изключение на разходите за доставка в случай, че артикулите не са използвани и не са сглобени. Може да бъдеш таксуван за обезценяването на продуктите, ако при проверката установим, че продуктите са били използвани. Отворената кутия НЕ дисквалифицира продукт от пълно възстановяване на сумата – добре е да отвориш кутията, за да провериш цвета, модела, размера и т.н.

Ние ще възстановим до 80% от първоначално платената сума, без разходите за доставка, ако артикулите вече са били сглобени и използвани и ако оригиналните етикети на аксесоарите (при наличие на такива) са премахнати.

Горното НЕ важи за продукти направени по индивидуални цветове. Потребителят може да върне продукт направен по индивидуална поръчка ако има конструктивни забележки и видими дефекти по него в момента на получаване, възползвайки се от опцията за преглед и тест на Спиди.

Възстановената сума ще бъде върната по посочената от теб банкова сметка в рамките на 14 дни след получаване на артикулите в нашия склад.

Разходите за доставка при връщане на поръчка не се покриват от Mam Toys и трябва да бъдат платени и договорени от Потребителя. Моля, обърни внимание, че артикулите трябва да бъдат изпратени директно до нашия склад, а не до офис на Спиди.

Потребителят има право на рекламация при един от долупосочените случаи:

  • несъответствие с поръчаната стока
  • констатирани липси
  • дефекти на стоката

Потребителят има право на:

– възстановяване на сумата
– замяна на стоката
– ремонт
– отбив от цената

Продуктите са отговорност на Потребителя, докато не достигнат до нашия склад. Не забравяй да опаковаш артикулите безопасно, за да предотвратиш повреда на продуктите. Използвай оригиналната опаковка и запази разписките и номера на товарителница за проследяване като доказателство за изпращане на артикулите обратно.

Адресът за връщане е:

с. Крумово
Стопански двор 30
Мам Тойс ЕООД
Лице за контакт: Евгени Генчев
Телефон: 0897 921 246